Oikeudellinen tiedote

Suomi-Tšekki-seura

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Avaamalla Suomi–Tšekki-seuran www-sivut sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy niitä.

Suomi–Tšekki-seuran www-sivut ja niiden sisältö ovat Suomi–Tšekki-seuran tarjoama palvelu sivujen käyttäjälle. Suomi–Tšekki-seuran www-sivut toimitetaan "sellaisina kuin ne ovat". Suomi–Tšekki-seura ei takaa sitä, että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi ja pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä harkintansa mukaan.

Kaikki tämän sivuston sisältämä aineisto, kuten teksti, grafiikka, logot, kuvat ja piirrokset sekä äänitteet ja ohjelmistot ovat Suomi–Tšekki-seuran tai sen sisällöntuottajan taikka muun alihankkijan tai toimittajan omaisuutta. Kyseinen aineisto nauttii tekijänoikeuslainsäädännön antamaa suojaa. Tämän sivuston sisältämän aineiston luvaton käyttö, muuttaminen tai levitys saattaa loukata tekijänoikeutta, tai muuta laillista suojaoikeutta.

Suomi–Tšekki-seura ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista tai oikeuden menetyksistä, jotka aiheutuvat sivuilla olevasta aineistosta, aineiston muuttamisesta, sivujen mahdollisesta virheellisyydestä tai siitä, ettei sivuja voida jostain syystä käyttää tai hyödyntää jollain tavalla.

Suomi–Tšekki-seura ei vastaa WWW-sivuillaan esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista muiden tuottamista sivuista tai niillä olevista tiedoista.

Henkilökohtaiset työkalut
Lämpötila Prahassa
Klikkaa tästä ja lue sääennuste