Vítejte!

Suomi-Tšekki-seura

Loikkaa: valikkoon, hakuun


Dobrý den!

Suomi-Tšekki-seura ry perustettiin vuonna 1947 nimellä Suomi-Tšekkoslovakia-seura. Nimi muutettiin vuonna 1994 Suomi-Tšekki-seura ry:ksi. Seuran tehtävänä on edistää Suomen ja Tšekin kansojen ystävyyttä, kulttuurivaihtoa ja tarjota suomalaisille monipuolista tietoa Tšekistä.

Seura julkaisee pari kertaa vuodessa Näköala Tšekkiin -lehteä ja tarvittaessa jäsenkirjeitä. Kerran vuodessa tehdään kulttuuripitoinen jäsenmatka Tšekkiin ja se suuntautuu tavallisesti Prahaan, mutta usein matkaan liitetään myös jokin muu paikkakunta.

Suomi-Tšekki seuralla on tällä hetkellä noin 200 jäsentä. Jäsenistö koostuu suomalaisista Tšekin ystävistä, Tšekistä Suomeen muuttaneista henkilöistä ja erilaisista yhteisöistä. Jäseniä on kaikkialta Suomesta.

JÄSENET HUOM! Haluamme varmistaa, että meillä on jäsentemme ajantasaiset yhteystiedot, jotta voimme tiedottaa teille ajankohtaisista asioista tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Tästä syystä pyytäisimme teiltä erityisesti sähköpostiosoitetietoja. Voitte lähettää yhteystietopäivityksen joko Facebookin yksityisviestinä tai viestinä seuran sähköpostiosoitteeseen suomitsekki.seura@gmail.com. [1].


Ajankohtaista

@ Liity jäseneksi!@ Anna palautetta!
Henkilökohtaiset työkalut
Lämpötila Prahassa
Klikkaa tästä ja lue sääennuste