Toimintasuunnitelma vuodelle 2008

Suomi-Tšekki-seura

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Sisällysluettelo

Toiminnan tavoite

Suomi-Tšekki seura jatkaa toimintaansa edistämällä Suomen ja Tšekin kansojen ystävyyttä, kulttuurivaihtoa ja muuta yhteistyötä sekä tarjoamalla suomalaisille monipuolista tietoa Tšekistä. Hyviä yhteistyösuhteita ylläpidetään paikalliseen Tšekin tasavallan suurlähetystöön sekä Prahassa toimivaan Pohjola-seuraan. Samoin pyritään lisäämään yhteistyötä Bohemia-seuran kanssa.

Tiedotustoiminta

Seura julkaisee kaksi Näköala Tšekkiin -lehteä ja lähettää jäsenkirjeitä sekä sähköisiä jäsentiedotteita ajankohtaisista asioista. Kotisivuja pyritään uudistamaan ja niiden kautta välittämään enemmän ja monipuolisempaa tietoa seurasta ja ystävämaasta. Seurasta kertova esite uusitaan ja sitä jaetaan seuran tilaisuuksissa sekä yleisötapahtumissa.

Tšekin tasavaltaan ja tšekkiläiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista tiedotetaan seuran jäsenille.

Keskustelusanakirjojen myyntiä jatketaan ja näin tuetaan tšekin kielen opiskelua Suomessa sekä tänne saapuvien tšekkien suomen kielen oppimista.

Kokoukset

Toimintavuonna järjestetään jäsenistölle yksi yleinen vuosikokous.

Seuran hallitus kokoontuu pääsääntöisesti kuukausittain kesätaukoa lukuun ottamatta.

Kurssitoiminta

Vuonna 2008 järjestetään edelleen eritasoisia tšekin kielen kursseja tarpeen mukaan.

Muu toiminta

Tammikuussa osallistutaan Helsingin kansainvälisille matkamessuille, jossa Suomi-Tšekki seuralla on oma esittelypisteensä ystävyysseurojen osastolla.

Jäsenmatka pyritään järjestämään myös vuonna 2008.

Mahdollisuuksien mukaan seura osallistuu Tšekin tasavallan suurlähetystön järjestämiin kulttuuritilaisuuksiin ja avustaa niiden järjestelyissä.

Jäsenmäärä tarkistetaan sääntöjen kohdan 4. määrittelemällä tavalla.

Talous

Tšekin tasavallalta ja Suomen opetusministeriöltä haettavat avustukset ovat keskeisiä tukimuotoja jäsenmaksujen ohella. Vuonna 2008 jäsenmaksun suuruus on 20,- €. Tavoitteena on seuran jäsenmäärän kasvattaminen ja siten myös jäsenmaksutulojen lisääminen.

Henkilökohtaiset työkalut
Lämpötila Prahassa
Klikkaa tästä ja lue sääennuste