Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

Suomi-Tšekki-seura

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Sisällysluettelo

Toiminnan tavoite

Suomi-Tšekki-seura jatkaa toimintaansa edistämällä Suomen ja Tšekin kansojen ystävyyttä, kulttuurivaihtoa ja muuta yhteistyötä sekä tarjoamalla suomalaisille monipuolista tietoa Tšekistä. Hyviä yhteistyösuhteita ylläpidetään paikalliseen Tšekin tasavallan suurlähetystöön, Prahassa toimivaan Pohjola-seuraan ja kotimaisiin vastaaviin tahoihin.

Tiedotustoiminta

Seura pyrkii julkaisemaan kaksi Näköala Tšekkiin -lehteä ja lähettää jäsenkirjeitä sekä sähköisiä jäsentiedotteita ajankohtaisista asioista. Seura pyrkii myös järjestämään mahdollisen jäsenmatkan sitä haluaville. Jatkuvasti kehitettävien kotisivujen ja yhteisöpalvelu Facebookin kautta välitetään enemmän ja monipuolisempaa tietoa seurasta ja ystävämaasta. Tšekin tasavaltaan ja tšekkiläiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista tiedotetaan seuran jäsenille. Kotisivumme osoite on http://www.suomi-tsekki-seura.fi.

Kokoukset

Toimintavuonna järjestetään jäsenistölle yksi yleinen vuosikokous. Seuran hallitus kokoontuu pääsääntöisesti kuukausittain kesätaukoa lukuun ottamatta.

Kurssitoiminta

Vuonna 2012 järjestetään edelleen eritasoisia tšekin kielen kursseja tarpeen mukaan.

Muu toiminta

Tammikuussa osallistutaan Helsingin kansainvälisille matkamessuille, jossa Suomi-Tšekki seuralla on oma esittelypisteensä ystävyysseurojen osastolla. Mahdollisuuksien mukaan seura osallistuu Tšekin tasavallan suurlähetystön järjestämiin kulttuuritilaisuuksiin ja avustaa niiden järjestelyissä. Lisäksi seura pyrkii järjestämään jäsentapahtumia.

Talous

Tšekin tasavallalta ja Suomen opetusministeriöltä haettavat avustukset ovat keskeisiä tukimuotoja jäsenmaksujen ohella. Vuonna 2012 jäsenmaksun suuruus on 22,- €. Tavoitteena on seuran jäsenmäärän kasvattaminen ja siten myös jäsenmaksutulojen lisääminen

Henkilökohtaiset työkalut
Lämpötila Prahassa
Klikkaa tästä ja lue sääennuste