Uutisia

Suomi-Tšekki-seura

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Jalkapallo Suomi - Tšekki A-maaottelu

Suomi–Tšekki-seura järjestää yhteislähdön Olympiastadionille Suomi-Tšekki maaotteluun ke 21.05.2014 klo 17 oluthuone Hadankasta (Mannerheimintie 104)! Kaikki mukaan!

Cesko-finska spolecnost porada spolecnou navstevu pratelskeho fotbaloveho utkani mezi Finskem a Ceskou republikou 21.5.2014.Sejdeme se v 17 hod. V hospode Hadanka (Mannerheimintie 104)! Prijdte vsichni!
Elokuva Mieletön elokuu

Taru Mäkelän ohjaama uusi suomalais-tšekkiläinen elokuva Mieletön elokuu on nostalginen romanttinen komedia, joka vie meidät kylmän sodan aikaan 1960-luvun alkuun. Elokuvan päärooleissa ovat Kati Outinen ja tšekkiläinen näyttelijä Miroslav Etzler. Kannattaa mennä katsomaan!


Myyrä-tavaroita myynnissä EMMAssa

Myyrä

Suomi–Tšekki-seuralta on usein kyselty, mistä saisi ostaa suosittua tšekkiläistä piirroshahmoa Myyrää esittäviä lahjatavaroita. Nyt niitä on saatavilla ainakin Espoon Tapiolassa sijaitsevasta modernin taiteen museo EMMAsta. Myynnissä museon aulassa on esim. mukeja, pelejä, kalentereita ja pehmomyyriä. Pehmomyyriä on myös ollut myynnissä Helsingin Hämeentiellä sijaitsevassa Nallesairaalassa.

Henkilökohtaiset työkalut
Lämpötila Prahassa
Klikkaa tästä ja lue sääennuste