Uutisia

Suomi-Tšekki-seura

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Jalkapallo Suomi - Tšekki A-maaottelu

Suomi–Tšekki-seura järjestää yhteislähdön Olympiastadionille Suomi-Tšekki maaotteluun ke 21.05.2014 klo 17 oluthuone Hadankasta (Mannerheimintie 104)! Kaikki mukaan!

Cesko-finska spolecnost porada spolecnou navstevu pratelskeho fotbaloveho utkani mezi Finskem a Ceskou republikou 21.5.2014.Sejdeme se v 17 hod. V hospode Hadanka (Mannerheimintie 104)! Prijdte vsichni!


Tšekkielokuvia Helsingissä elokuvateatteri Orionissa 19.8.–17.9.2014

Elokuva-arkistossa on syksyn mittaan tarjolla runsaasti tšekkielokuvia, mm. keväällä edesmenneen Věra Chytilován elokuvia sekä Miloš Formanin ja Jan Svěrákin tuotantoa (mm. elokuva Kolja 25 vuotta sitten koetun samettivallankumouksen muistolle). Lisäksi onnitellaan 80 vuotta täyttävää Jan Švankmajeria. Lisätietoa ja näytösajat: https://kavi.fi/fi/elokuvasarja/tsekkimestarit-chytilova-svankmajer-sverak Kannattaa mennä katsomaan!


Myyrä-tavaroita myynnissä EMMAssa

Myyrä

Suomi–Tšekki-seuralta on usein kyselty, mistä saisi ostaa suosittua tšekkiläistä piirroshahmoa Myyrää esittäviä lahjatavaroita. Nyt niitä on saatavilla ainakin Espoon Tapiolassa sijaitsevasta modernin taiteen museo EMMAsta. Myynnissä museon aulassa on esim. mukeja, pelejä, kalentereita ja pehmomyyriä. Pehmomyyriä on myös ollut myynnissä Helsingin Hämeentiellä sijaitsevassa Nallesairaalassa.

Henkilökohtaiset työkalut
Lämpötila Prahassa
Klikkaa tästä ja lue sääennuste