Miloš Forman Orionissa

Miloš Formanin elokuvia esitellään laajemmin elokuvateatteri Orionissa, Helsingissä 23.8. – 28.12. välisenä aikana. Tuolloin esitetään seuraavat elokuvat: Musta Pekka, Vaaleaverikön rakkaus, Palaa, palaa, Otetaan hatkat, Yksi lensi yli käenpesän, Hair, Ragtime, Amadeus, Valmont, Larry Flynt – minulla on oikeus, Man on the Moon ja Goyan aaveet. Lisää infoa löytyy tästä.
Lisäksi elokuvateatteri Rexissä esitetään 20.8. Philip Kaufmanin Olemisen sietämätön keveys, Milan Kunderan romaanin pohjalta.

Prahan kevät

Prahan keväästä kiinnostuneille löytyy ohjelmamateriaalia Ylen Elävästä arkistosta tästä.

Yle Radio 1 lähettää tiistaina 21.8. klo 13:00 ohjelman Prahan kevät ei unohdu. Jari Aulan vieraana on Heikki Larmola.

Jäsen, päivitäthän yhteystietosi?

Haluamme varmistaa, että meillä on sinun ajantasaiset yhteystietosi, jotta voimme tiedottaa ajankohtaisista asioista tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla.

Tästä syystä pyydämme, että lähetät sähköpostiosoitteesi tiedoksi hallitukselle sähköpostiosoitteeseen info@suomi-tsekki-seura.fi.

Huolehdithan myös muuttuneen osoitteesi ilmoittamisesta seuran sähköpostiosoitteeseen, jotta lehti ja jäsenkirjeet tulevat perille.